شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

امیرعبداللهیان: صهیونیست‌ها و حامیان تروریسم تکفیری در پشت حوادث عراقند

امیرعبداللهیان: صهیونیست‌ها و حامیان تروریسم تکفیری در پشت حوادث عراقند مشاور بین الملل رئیس مجلس در رابطه با حوادث اخیر عراق مدعی شده که صهیونیست ها و حامیان تروریسم تکفیری در منطقه در پشت این حوادث قرار دارند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۱۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 05
کد خبر: ۲۳۹۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی عراق چهار روز پرتلاطم را پشت سر گذارده، که شماری از قدرت های بین المللی و منطقه ای به حمایت از معترین پرداخته و عملا در راستای بحران در عراق گام نهاده اند.

 

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل معتقد است که صهیونیست‌ها و حامیان تروریسم تکفیری پشت حوادث اخیر عراق قرار دارند.

 

حسین امیرعبداللهیان در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «‏‏دست‌های خبیث خارجی که سال‌ها برای ناامن‌سازی عراق تلاش کرده‌اند، اکنون با روشی دیگر در صدد بی‌ثبات‌سازی عراق هستند. با در نظر داشتن مطالبات مدنی مردم، صهیونیست‌ها و حامیان تروریسم تکفیری در پشت حوادث اخیر عراق قرار دارند. این توطئه نیز خنثی خواهد شد ... حب الحسین یجمعنا ...»

 

برخی از شهرهای عراق از جمله بغداد از روز سه‌ شنبه گذشته در اعتراض به فساد، عدم جدیت برای مبارزه با آن و بیکاری شاهد تظاهرات اعتراضی است که در نتیجه آن، شماری از معترضان کشته یا زخمی شدند.

 

نماینده آیت الله سیستانی مرجع عالیقدر شیعیان عراق در کربلا در واکنش به اعتراض های اخیر در شهرهای مختلف این کشور، سه قوه را به اجرای اصلاحات واقعی فراخوانده و خواستار خویشتن داری مردم و نیروهای امنیتی در اعتراضات شده است.

 

برخی از رسانه های داخلی و خارجی در عراق به دنبال دامن زدن به این اعتراض ها، منحرف کردن آن و تحریک بیشتر معترضان هستند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار